Skandinaviens främsta butik för paranormala utredare - Överlägset bäst priser och störst utbud

Frågor & svar

Här besvarar vi  frågor som inkommit till Spökjägarbutiken. Har du någon fråga/fundering som inte besvaras här nedan? Kontakta oss på spokjagarbutiken@gmail.com eller SMS 076 009 01 05

 Hur lång leveranstid har ni?

Vi har flera olika leverantörer och det mesta vi säljer importeras via USA. Leveranstiden kan vara väldigt varierande beroende på vad du beställer. Därför rekommenderar vi dig att kika på den beräknade leveranstiden vid varje enskild produkt före beställning. Leveranstiden på spökjägarverktyg är normalt 4 veckor.

 Vilka betalningsmetoder erbjuder ni?

Du kan betala via Swish eller banköverföring. Om du önskar betala med Klarna hos oss, skapa ett engångskort i deras app och fyll i kortuppgifterna du fått genom att välja betalningsalternativet "PayPal Express Checkout" i vår kassa.

 Tillkommer några avgifter, såsom tull och moms?

Nej, inga avgifter tillkommer förutom vårt fasta fraktpris på 69kr.

 Har ni någon garanti på utrustningen?

När vi fått hem din utrustning från vår leverantör så kontrollerar att utrustningen fungerar som den ska innan vi skickar iväg den till dig. Skulle det trots detta visa sig att något verktyg du fått hem är defekt, kontakta oss så kan du skicka tillbaka det till oss för reparation.

 Varför beställa hos er och inte direkt från USA?

Det kan ofta bli billigare att beställa direkt hos oss istället för hos en amerikansk butik, dessutom slipper du bry dig om oväntade frakt och tullavgifter som alltid tillkommer.

 Varför ska man beställa hos er istället för hos andra svenska spökjägarbutiker?

Spökjägarbutiken är Skandinaviens största butik på paranormal utrustning. Vi har ett betydligt större utbud  och till överlägset bäst priser i Sverige.

 Vem/vilka driver Spökjägarbutiken?

Spökjägarbutiken bedrivs som hobbyverksamhet av mig, Morgan Johansson. Jag är själv en paranormal utredare och driver  sedan 2017 det paranormala undersökningsteamet "The Night Hunters". Jag startade upp Spökjägarbutiken 2018.

 Vill bli undersökare! Vilka verktyg rekommenderar ni att man börjar med att införskaffa?

De tre bästa och mest grundläggande verktygen är enligt oss, kommunikationsverktyget "Spiritbox SB7" sen rekommenderar vi även en EMF-mätare och den grymmaste rörelsedetektorn av de alla, klassikern "Rempod", med dessa tre verktyg kommer du att komma igång perfekt.