Skandinaviens främsta butik för paranormala utredare - Överlägset bäst priser och störst utbud

FULL SPECTRUM VIDEOKAMERA

  • 2 495 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: Ghost Hunters Equipment | Beräknad leveranstid: Levereras i Juni
Dela

Texten nedan är maskinöversatt. Vi beklagar eventuella stavfel. 

Full spectrum modifierad POV-kamera w / Wi-Fi och fodral

Full Spectrum POV-kameran har modifierats för paranormala undersökningar för att fånga sprits i de osynliga ljusvågorna som vibrerar på frekvenser bortom vår egen syn.  POV-kameran har utmärkt syn och tar skarpa bilder.  Mycket för en fantastisk kvalitet för att fånga avvikelser.  Se videon nedan taget med POV-kameran!

Hur fungerar den?

Full Spectrum POV-kameran är modifierad för att se i mörkret under Infraröd och andra typer av ljuskällor.  Montera kameran på dig själv, ett stativ eller bara bär den runt.  Den inbyggda Wi-fi-enheten låter dig fjärrstyra din kamera och dess funktioner med beröringen av din iPhone eller Android-telefon.  Ta enkelt foton, spela in video eller överföra filer.

Funktioner och specifikationer:

Fall
HD POV-videokamera / kamera med Wi-Fi och LCD-skärm
Tillbehör som visas
Full HD 1080p-videor
14 Megapixel SMOS-sensor
0-tums LCD-skärm
170 graders ultrabredvinkellins
Kräver Micro SD-kort för minne (ingår inte)
Full spektruminformation

Dessa professionella kameror är konverterade för Paranormal Research, Forensics, Artistic och Astronomy-applikationer.  Genom att fotografera i de osynliga ljusvågorna kan vi fånga det vi inte kan se.  Ett speciellt glas för eftermontering av kamerorna används för att uppnå CMOS-sensorns fulla spektralkänslighet.  Det klara glaset som används är ett exakt, optiskt polerat specialglas.  Detta glas används främst för att kompensera den optiska vägen för det borttagna originalfiltret på kameran.  Dessutom förhindrar det att damm faller direkt på sensorn, vilket kan orsaka bildfel.  Glaset har ingen filtereffekt.  Det blockerar varken infrarött eller ultraviolett ljus.  Överföringen är vanligtvis högre än 99,7%.