Spökjägarutrustning av högsta kvalité från USA & frän merch från ökända Säters Mentalsjukhus

SPIRITPOD

  • 1 795 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: Amerikansk leverantör | Beräknad leveranstid 3-4 veckor
Dela

Texten nedan är maskinöversatt från leverantör. Vi beklagar eventuella stavfel.

Para4ce Spirit POD

Para4ce Spirit POD designades speciellt för spökjakt och paranormala undersökningar.  Spirit POD ger visuella och ljudvarningar om att det finns en möjlig andanärvaro.

Hur fungerar det?

Para4ce Spirit POD genererar sitt eget energifält runt sin teleskopantenn.  Flerfärgsbelysning tänds och tonen ljuder när fältet störs av EMF.  Lamporna och tonerna som tänds är inställda på fyra olika detektionsområden.  Så när ett fält är längst bort lyser bara 1 ljus och tonen är måttligt hög, och när ett fält är närmast är alla 4 lamporna tända och tonen är som högst.  En praktisk och hjälpsam liten egenskap hos podden är att den har en liten blå LED-lampa som ständigt lyser så att man enkelt kan upptäcka ParaForce SpiritPod i mörkret.  Detta betyder också att detta blå ljus kan fånga en andes nyfikenhet.

Hur man använder:

Slå bara på Spirit POD med knappen.  Kalibreringen sker automatiskt när strömmen slås på.  Kan monteras på ett stativ med fästet under basen.  Tips för att undersöka med Para4ce SpiritPod: Säg, "Om det finns någon här, vänligen närma dig det blå ljuset så kan vi få bevis på din närvaro".  När anomalin kommer närmare kommer fler lampor att släcka, liksom olika toner.  Man kan tilldela olika betydelser till olika lampor genom att säga ”Tänd ett ljus för Ja, sätt på alla lampor för Nej”, etc.

Funktioner:

Automatisk kalibrering när den är påslagen
Stativfäste med standard ¼ gänga
4 LED-lampor
Blått omgivande ljus för att upptäcka enheten i mörker
Ljudvarning
Strömkälla: 9V batteri (ingår ej).
Tillverkad i EU - bra utförande och kvalitet!
1 års säljargaranti
Som alltid är det upp till användaren att avgöra om avläsningarna visar intelligenta mönster som kan misstänkas vara av paranormal natur.  Tänk alltid på att mätare läser miljön så att det alltid kan finnas en naturlig förklaring till en läsning.  Detta måste alltid uteslutas innan man drar slutsatsen att alla avläsningar är av paranormal natur.