Spökjägarutrustning av högsta kvalité från USA & frän merch från ökända Säters Mentalsjukhus

POLTERCOM PICO

  • 2 195 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: Paranologies | Beräknad leveranstid 6-8 veckor
Dela

Texten nedan är maskinöversatt från leverantör. Vi beklagar eventuella felstavningar.

Detta är den skräddarsydda kommunikationsenheten som har gett fantastiska resultat för andekommunikation och nu är tillgänglig för allmänheten i en mycket liten handhållen version.

Liksom en traditionell spirit / ghost box, sveper PICO genom radiostationer, men detta är den första raden av spiritboxar som någonsin gör ett slumpmässigt svep med en analog radio och en intelligent motor.  En slumpmässig kod vi skapade styr svepningen av kanalerna på radion.  Genom att mäta omgivande miljöavläsningar, tar omborddatorn sedan dessa avläsningar och ändrar koden som styr svephastigheten.  PICO blir aldrig tråkig eftersom du aldrig vet vad den kommer att producera.

Pico har en volymkontroll, am / fm-omkopplare och en linjeutgång så att du kan använda på valfri processor eller portal.  Pico behöver inte en extern högtalare eftersom den är tillräckligt högt för att alla i ett rum ska höra tydligt.
Slumpmässig svephastighet och riktning.  Den randomiseringskod som vi har skrivit styr PICO baserat på interna sensorer som tar mätningar utanför enheten.  När den har tagit en mätning kommer den att slumpmässigt byta stationer genom att påskynda, sakta ner, svänga åt höger och vänster och allt däremellan.
Slå på PICO med brytaren på baksidan och lyssna på kommunikationen, det är så enkelt.
Enheten har Am och Fm men är avsedd att användas i FM-läge för tydligare resultat.
-Använder fyra AA-batterier (ingår inte) som varar cirka 2-3 timmar.  MÅSTE använda uppladdningsbara batterier eller ett mycket högt aktuellt märke av batterier.  Om billiga batterier används kommer det inte att svepa på stationerna.  Vi har laddningar på vår webbplats som den behövde.