Spökjägarutrustning av högsta kvalité från USA & frän merch från ökända Säters Mentalsjukhus

PARA4CE IR LJUS

  • 1 395 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Obs! Texten nedan är maskinöversatt från leverantören av denna produkt. Vi beklagar att vi inte hunnit översätta texten ännu.


Para4ce IR Spirit Light

Para4ce Spirit Light är ett kraftfullt infrarött ljus.  IR-ljuset gör att dina digitala foton och video kan tränga längre in i det infraröda spektrumet.  Denna lampa kan användas med en vanlig digital stillbildskamera eller videokamera.  För att fånga ännu mer av det som gömmer sig i IR-spektrumet, använd en modifierad Full Spectrum eller Infraröd modifierad kamera / videokamera.  Detta ljusintervall är osynligt för det mänskliga ögat men kommer att dyka upp i digital fotografering och video.


Hur fungerar det?

Ströminställningarna fungerar efter dina behov för infraröd.  Para4ce Spirit Light har 2 infraröda lysdioder och 4 vita lampor.  Det finns 2 standard stativfästskruvar, en i botten och en på sidan så att ljuset kan lutas ändå.  Para4ce Spirit Light kan användas som ett IR-ljus eller som ett rent vitt ljus - vilket ger utmärkt belysning att se i mörkret eller ta foton / film med det vita ljuset på.


  Funktioner

  Lätt bärbar

  2 infraröda LED-lampor

  4 vita ljus

  2 Standard stativfästskruvar

  9V alkaliskt batteri (ingår inte)

  1 års säljargaranti

Obs! De infraröda lamporna kan inte ses när de slås på eftersom det infraröda ljuset ligger utanför det normala synfältet för människor.  Den kommer dock att synas genom din kamera och kan tas på foton som de som visas här.  När de vita lamporna är på kan du inte ens se det infraröda genom kameran eftersom det vita ljuset överväger IR-synligheten.