Spökjägarutrustning av högsta kvalité från USA & frän merch från ökända Säters Mentalsjukhus

NEM MASTER STATISK DETEKTOR

  • 1 295 kr
I lager
Leverantör: Obs! Importeras via USA leveranstid ca 30 dagar
Dela

NEM MASTER
NEM MASTER är designad och byggd i USA speciellt för att användas för spökjakt för att göra det möjligt för paranormala utredare att upptäcka statisk energi från alla håll. Man tror att en spirituell närvaro avger statisk energi, liknande de laddningar som finns i atmosfären under åskväder. NEM MASTER skapades för att plocka upp dessa energier och indikera deras närvaro med visuella och hörselvarningar.
Hur fungerar det? 
NEM MASTER plockar upp statiska EM-fält som förekommer på hemsökta platser. Den har ett intervall från tum till flera meter bort eller mer beroende på den statiska laddningens intensitet och närhet. När en möjlig anda är närvarande tänds den blå LED-lampan och alarmet hörs. Eftersom NEM MASTER inte utlöses av konstgjorda EMF: er (dvs. från elektroniska ledningar och utrustning) kommer NEM Master inte att gå av på grund av att en mobiltelefon eller annan elektronik är närvarande, och utesluter därför sådana falska positiva resultat under forskningen.
Hur man använder
Förläng bara antennen och vrid omkopplaren till "på" -läget. Antennen kan vridas till önskat läge.
Funktioner: 
Blå LED-lampa Ljudlarm Teleskopisk antenn Använder ett namn 9V batteri (ingår ej) Pocket / handväska storlek - passar i din hand - och mycket låg vikt Mått 4,5 "L x 2,5" B x ¾ "H (11 cm L x 7 cm B x 2 cm H) Vikt 102 g  Gjord i USA

 Väldigt viktigt! Se till att 9V-batteriet sätts in på rätt sätt med + och - i rätt läge. Om inte, när du slår på instrumentet kommer det omedelbart att förstöra den elektroniska kretsen och göra instrumentet defekt.