Spökjägarutrustning av högsta kvalité från USA & frän merch från ökända Säters Mentalsjukhus

FULL SPECTRUM KAMERA

  • 2 595 kr
I lager
Leverantör: Importeras via USA - Beräknad leveranstid 30 dagar
Dela

FULL SPECTRUM MODIFIERAD KAMERA

• Grymt prisvärd kamera för fotografering i mörker 
• Högsta betyg av kunder hos amerikanska leverantören 

Full Spectrum Kodak

Riktigt bra bildkvalitet till ett lågt pris!  Kodaks fullspektrummodifierade kamera är modifierad för att ta bilder i mörker med en IR eller annan ljuskälla.  Den här kameran fångar ljusvågor som är osynliga för mänskliga ögon, vilket gör den till ett toppval för paranormala undersökningar

Exempel på bilder som visas under IR-ljus i mörker och utomhus i dagsljus.

Så fungerar kameran


För bästa resultat rekommenderar vi att du använder den här produkten tillsammans med en ljuskälla såsom IR-ljus som finns att köpa i vår butik.  Kameran kan också ta bilder i dagsljus och svagt ljus.  SD-kort (ingår ej) rekommenderas.

Funktioner:
4x optisk zoom
27 mm vidvinkel;  kompatibel med PC eller Mac
7 ”LCD-skärm
720p HD-video
2 AA-batterier (ingår ej)
Fullständig spektruminformation

Dessa professionella kameror är konverterade för Paranormal Research, Forensics, Artistic och Astronomy-applikationer.  Genom att fotografera i de osynliga ljusvågorna kan vi fånga det som vi inte kan se.  Ett speciellt glas för eftermontering av kamerorna används för att uppnå CMOS-sensorns fulla spektralkänslighet.  Det klara glaset som används är ett precisionsglas, optiskt polerat, specialglas.  Detta glas används främst för att kompensera den optiska banan för det borttagna originalfiltret på kameran.  Dessutom förhindrar det att damm faller direkt på sensorn, vilket kan orsaka bildfel.  Glaset har ingen filtereffekt.  Det blockerar varken infrarött eller ultraviolett ljus.  Överföringen är vanligtvis högre än 99,7%.